Effektief Groep en Carling Opleidingen gaan samenwerking aan

Carling Opleidingen

Effektief Groep met haar hoofdkantoor in Groningen is een overeenkomst aangegaan met Carling Opleidingen. Deze samenwerking behelst het opleiden van het uitvoerend personeel van Effektief Groep naar het vakdiploma schoonmaak conform CAO.

Effektief Groep is een allround schoonmaakbedrijf waar medewerkers centraal staan. Het motto ‘Schoonmaken is teamwork’ wordt door de gehele organisatie gedragen, Carling Opleidingen uit Tiel verzorgt vakopleidingen met een dienstverlenend karakter.

Het Vakdiploma Schoonmaak, dat deelnemers bij Carling Opleidingen kunnen behalen, toont aan dat de deelnemer voldoende kennis, inzicht en vaardigheden heeft op het gebied van algemeen schoonmaakonderhoud van kantoorachtige gebouwen. Het accent ligt hierbij op het dagelijks en periodiek onderhoud in combinatie met ergonomie en veiligheid.

‘Opleiden een essentieel onderdeel van faciliteren van je medewerkers’

Het is een taak van Effektief Groep te zorgen voor enthousiaste en betrokken medewerkers met kennis van zaken. Juist deze medewerkers voegen waarde toe aan het bedrijf en de processen doordat zij met zelfvertrouwen hun werk doen en daardoor meer plezier hebben in hun werk.

“Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en trots hun werk kunnen doen. Het is ons doel medewerkers hierbij optimaal te faciliteren.” Aldus Patrick Reinders, algemeen directeur van Effektief Groep. “Opleiden is een essentieel onderdeel van faciliteren van je medewerkers en de vakopleidingen bevorderen trots, werkplezier en gezond werken. De ideale partner hiervoor hebben we in Carling Opleidingen gevonden.”

“Hoe trots kun je zijn als een opdrachtgever als Effektief Groep voor jou als opleider kiest? We gaan hier drukke maar vooral aangename tijden tegemoet, Aldus Gerard Spoor, directeur van Carling Opleidingen.. Patrick Reinders heeft immers dezelfde passie voor het vak als wij en dat werkt natuurlijk heerlijk samen.”

Informatie: www.effektiefgroep.nl, www.carling.nl

Reageren?