Vendor opent nieuw openbaar toilet in Nijmegen

Vendor - Public Washrooms

Op 16 oktober vond de opening van Vendor Public Washrooms in winkelcentrum Molenpoort te Nijmegen plaats. Vanaf dat moment zijn ook de bezoekers aan de binnenstad van Nijmegen verzekerd van een schoon en fris toilet.

Vanuit de toenemende behoefte aan hygiënische openbare toiletten heeft Vendor in 2012 onder de naam Vendor Public Washrooms een uniek openbaar toiletconcept ontwikkeld waarin een schone, plezierige toiletbeleving centraal staat.

Op dit moment zijn 3 winkelcentra voorzien van een of meerdere openbare toiletten van Vendor. De vestiging van Vendor Public Washrooms in winkelcentrum Molenpoort te Nijmegen is de 4e locatie.

Hygiëne en comfort centraal

Het Vendor toilet onderscheidt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting. Opgeleid, vakkundig servicepersoneel zorgt ervoor dat de toiletten consequent schoon gemaakt worden.

 

Daarnaast worden de ruimtes ingericht met de toilethygiëne producten van Vendor. Denk hierbij aan de IQ Handdoekautomaat voor een altijd schone handdoek en een digitale luchtverfrisser die continu een prettige geur verspreidt. Alle toiletten zijn bovendien uitgerust met de Vendor Hygiene Seat voor gegarandeerd een 100% schone toiletbril. Digitale schermen in de toiletten zorgen ervoor dat de reacties van bezoekers continu worden gemeten in het streven naar maximale tevredenheid. 

Waardebon

Voor het gebruik van het toilet dient een klein bedrag te worden betaald. Na betaling krijgt de bezoeker automatisch een waardebon. Deze waardebon kan vervolgens direct of op een later tijdstip worden ingewisseld bij één van de deelnemende winkeliers in het winkelcentrum. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop of consumptie. De waardebonnen zorgen voor extra klanten en hogere bestedingen, zodat de deelnemende ondernemers profiteren van meer omzet.

Informatie: www.vendor.nl

Reageren?