De Klop Groep en Carling Opleidingen gaan samenwerking aan

Carling Opleidingen

De Klop Groep met haar hoofdkantoor in Vianen is een overeenkomst aangegaan met Carling Opleidingen. Deze samenwerking behelst het opleiden van het uitvoerend personeel van De Klop Groep naar het vakdiploma schoonmaak conform CAO.

De Klop Groep is een allround schoonmaakbedrijf waar medewerkers centraal staan. In het MVO-beleid is dan ook een separate paragraaf opgenomen inzake duurzaam personeelsbeleid.

Vakdiploma Schoonmaak

Opleiden van personeel om te zorgen dat ze efficiënt en ergonomisch werken is dan essentieel. Het Vakdiploma Schoonmaak, dat deelnemers middels Carling Opleidingen gaan behalen, toont aan dat de deelnemer voldoende kennis, inzicht en vaardigheden heeft op het gebied van algemeen schoonmaakonderhoud van kantoorachtige gebouwen. Het accent ligt hierbij op het dagelijks en periodiek onderhoud in combinatie met ergonomie en veiligheid.

Wij horen van alle kanten dat de deelnemers erg enthousiast zijn over de opleiding en de wijze waarop die door Carling verzorgd wordt. Hierdoor gaan onze mensen met nog meer zelfvertrouwen en trots het werk uitvoeren, aldus Fred Wennekes, algemeen directeur, en we gaan het komende jaar een heel groot deel van ons personeelsbestand de opleiding geven, ook de lang gedienden.

Moderne visie

“Wij zijn natuurlijk apetrots dat een opdrachtgever als De Klop Groep voor ons als opleider kiest. Een mooi en sterk bedrijf dat de wind vol in de zeilen heeft en ook tijd blijft vrijmaken voor opleidingen, dan doe je het goed in deze tijden”, aldus Gerard Spoor, directeur van Carling Opleidingen. “De heldere en moderne visie van Fred Wennekes en zijn team passen prima bij onze werkwijze.”

Informatie: www.deklopgroep.nl, www.carling.nl

Reageren?