Atir en HTC Advies bestaan samen 60 jaar

Atir en HTC 60 jaar

De trotse eigenaren Hayk Simons en Stefan Kraft van Ermel hebben samen met Margriet van Dijken (mede directielid Atir en HTC Advies), Tom Rietveld (directeur HTC Concepts) en de 45 gepassioneerde collega’s op feestelijke wijze stilgestaan bij de herkomst van de twee prachtige adviesbedrijven en bij de koers voor de komende jaren.

“We zijn een uniek en sterk team met krachtige talentvolle mensen die allen gaan voor de beste kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten. De mensen zijn ons grootste kapitaal! Door elkaar scherp te houden, te blijven leren, te ontwikkelen en plezier te hebben in het met elkaar werken voor en samen met de klanten zien we de toekomst met bijzonder veel vertrouwen tegemoet”, aldus Hayk Simons.

Schoonmaak en catering

Atir (25) en HTC Advies (35) zijn onafhankelijk adviseur elk op hun eigen vakgebied: Schoonmaak en Catering, horeca & recreatie. Strategie- en visievorming, conceptontwikkeling, (Eu)aanbestedingen begeleiden, contractmanagement, uitvoeren benchmarks zijn slechts enkele van de diensten waarin de adviseurs elke dag opnieuw vol enthousiasme op het hoogste niveau prestaties leveren.

Informatie: www.atir.nl, www.htcadvies.nl

Reageren?