CSU Albatros blijft dienstverlener Hotel Theater Figi

CSU Albatros - Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi in Zeist verlengde onlangs de samenwerking met CSU Albatros. Het contract startte in 2003 en is verlengd door de kwalitatief goede en vertrouwde dienstverlening van CSU Albatros. Het contract bevat diensten als kamerschoonmaak, linnenverzorging, schoonmaak van algemene ruimten en controle en begeleiding.

Hotel Theater Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten. De organisatie beheert een theater, bioscoop, hotel, restaurants en vergader- en congreszalen. Hierbij hoort ook Slot Zeist uit 1677. Bij het schoonmaakteam staat de dienstverlening in het teken van  gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

CSU Albatros

“Bij CSU Albatros zetten we in op maximale gasttevredenheid door onze medewerkers,” bevestigt directeur Max Snoeren. ”Beleving wordt steeds belangrijker en wij leggen de lat hoog met ons thema Excellence in Hospitality. We zijn trots dit te mogen blijven waarmaken bij deze gerespecteerde opdrachtgever.”

Op de foto: De heer Jos Ruijs, eigenaar Hotel Figi en mevrouw Sanne Brouwer, hoofd ambiance Hotel Figi met enkele medewerkers

Informatie: www.csu.nl

 

Reageren?