Cire verwerft aandelenbelang OMC-Group

Cire Facility Group (o.a. EW) - OMC Group

Cire Facility Group, moederbedrijf van o.a. facilitair dienstverlener EW Facility Services, handelsonderneming Blue Wave en uitzender Attend, heeft een aandelenbelang verworven in technisch beheer- en onderhoud specialist OMC-Group.

De overname sluit aan bij de ambitie van Cire Facility Group tot uitbreiding en kwalitatieve verbetering van haar dienstenaanbod. “OMC-Group is voor ons een aanvulling vanwege haar dienstverlening op het gebied van technisch beheer- en onderhoud. Met OMC-Group beschikken wij in heel Nederland nu over een netwerk van gekwalificeerde technische medewerkers”, aldus Henk den Hollander van Cire Facility Group.

OMC-Group

Nico van Meijel en Frank Kaan van OMC-Group zien door synergievoordelen van deze deal de groeimogelijkheden versterkt van hun bedrijf: “Door onze samenwerking kunnen we gebruik maken van het internationale netwerk en de sterke back office organisatie van Cire Facility Group en toch onze zelfstandigheid en ondernemerschap behouden. Daarbij sprak ons direct de filosofie aan om in diensten, óók waarbij dat niet direct vanzelfsprekend is, de eindgebruiker centraal te stellen”.

Geen wijzigingen in de besturing van OMC-Group

Gezien het geloof van Cire Facility Group in zelfstandige bedrijven met een eigen brand, vinden er geen wijzigingen plaats in de besturing van OMC-Group. Nico van Meijel en Frank Kaan gaan samen door als tweehoofdige directie. De bedrijfsnaam blijft ongewijzigd.

De Ondernemingsraad van OMC-Group heeft de gezamenlijke voornemens van partijen over de bedrijfsvoering in een ondernemingsraadvergadering vernomen en haar goedkeuring uitgesproken over de plannen.

Op de foto vlnr: Frank Kaan, Director OMC-Group, Henk den Hollander, Managing Director Cire Facility Group, Nico van Meijel, Director OMC-Group

Informatie: www.ew.nl, www.omc-group.nl

Reageren?