Asito: Schoonmaakkracht 2014

Asito

Misschien heeft u het gehoord: de Golden Service Awards (landelijke schoonmaker van het jaar verkiezing) gaat niet door. Asito vindt we deze verkiezing een van de mooiste momenten van het jaar. Het verbindt namelijk de beste schoonmaakkrachten met klanten. Daarom heeft het schoonmaakbedrijf besloten om zelf de beste schoonmaakkracht te kiezen. 

Asito heeft zo’n 10.000 schoonmaakkrachten in dienst. Allemaal professionals die met vakkennis en passie hun werk uitoefenen. De aller-, allerbeste wil het schoonmaakbedrijf graag in het zonnetje zetten. Werkt de allerbeste schoonmaakkracht van Asito bij ú?

Tot en met 31 december kunnen schoonmaakkrachten genomineerd worden voor de titel Schoonmaakkracht® 2014. In januari komt de vierkoppige jury bij elkaar. Op basis van de aanmeldingen en de verhalen die daarbij zijn ingestuurd, kiest de jury 15 halve finalisten.

Schoonmaakvaardigheden

Op 12 februari 2014 wordt de halve finale gehouden. Schoonmmaakkrachten worden getest op theoretische vakkennis, op praktische schoonmaakvaardigheden en we willen natuurlijk ook weten of hij of zij een echte Asito m/v is.

Direct na deze halve finale kiest de jury 5 finalisten. De finalisten worden door de jury bezocht op hun werkplek. Zij willen natuurlijk ook graag met de opdrachtgever spreken. Op 11 april worden alle finalisten met hun leidinggevende en opdrachtgever uitgenodigd voor de grote finaledag op het Asito hoofdkantoor in Almelo.

Informatie: www.asito.nl

 

Reageren?