Blue Wave organiseert ontbijtsessie

Blue wave - ontbijtsessie

Op dinsdag 22 oktober organiseerde facility- en hotelsupplies leverancier Blue Wave een ontbijtsessie ‘beleving en innovatie’ voor leden van Business Club ‘BNI Aquila’ uit Deventer die geheel in stijl arriveerden in de spelersbus van Go Ahead Eagles. 

Facility Trade & Service Center

In het dit jaar geopende ‘Facility Trade & Service Center’ van Blue Wave werden de business clubleden geïnformeerd over innovatieve producten op de facilitaire markt waaronder de laatste trends op het gebied van eco-concepten.

Ter plekke kon men producten ook direct bekijken en testen. Aan bod kwamen eveneens verschillende belevingsconcepten en door Blue Wave ontwikkelde verbruik app’s. Deze verbruik app’s berekenen welke machine of welke producten men het beste in een specifieke situatie kan inzetten.

App’s voor facility managers

De input van door Blue Wave ontwikkelde verbruik app’s voor facility managers is te herleiden naar jarenlang onderzoek bij opdrachtgevers. Via deze app’s is eenvoudig het geschat verbruik per eindgebruiker, schoonmaakproduct of per machine te berekenen op basis van m2 en frequentie van onderhoud. Onder de business clubleden was de app die het verschil in kosten per m2 berekent tussen de verschillende alternatieven in schoonmaakproducten het meest populair.

Kennis delen

Het delen van specifieke vakkennis en specialismen ziet Blue Wave als wezenlijk onderdeel om zich te onderscheiden in de markt. Blue Wave organiseert dan ook regelmatig kennis ontbijtsessies.

Informatie: www.bluewave.nl

Reageren?