Facility apps organiseert seminar

facility app

Het eerste seminar of ook lunchbijeenkomst genoemd is een groot succes geworden. ‘Vooraf hadden we gerekend op 12 deelnemers per lunchbijeenkomst, maar er waren 23 aanmeldingen. Op het laatste moment waren er wel wat afmeldingen waardoor we 18 deelnemers overhielden,’ aldus Jaap van der Spek.

In een interactieve sessie in Restaurant de Markies te Woerden werden de deelnemers op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Apps, de voor(oor)delen, de kosten, welke apps er al zijn en praktijkcases.

Schoonmaakbedrijf Breeclean

Eigenlijk waren er louter positieve reacties. Ans van Hekken van schoonmaakbedrijf Breeclean, onderdeel van De Den Breejen Groep, na afloop van de lunchbijeenkomst: “Ik vond het goed georganiseerd. Alles werd goed uitgelegd en daar waar er vragen waren, werd er direct op ingespeeld.”

Schoonmaakbedrijf Breeclean is een sterke en groeiende speler op de schoonmaakmarkt en heeft meer dan 300 werknemers. Ans vervolgt: “We hadden ons er van te voren al in verdiept, omdat het voor ons zeer relevant is. We zitten midden in een tender waarin ook wordt gevraagd hoe we omgaan met nieuwe technologie. Wat dat betreft kwam dit seminar over Apps als geroepen. We willen er dan ook zeker iets mee. Op dit moment doen we alles handmatig en schrijven we veel dingen nog op. Dat hoeft straks niet meer. Daarnaast is het ook makkelijk als we bij grote objecten direct weten waar onze mensen zijn of lopen. Het scheelt veel tijd allemaal. Dit heeft gewoon de toekomst, ook voor ons.”

Informatie: www.facilityapps.nl

Reageren?