SVS en Heuvelman sluiten tweejarige opleidingsovereenkomst

SVS Basis

Schoonmaakbedrijf Heuvelman en brancheopleider SVS hebben een tweejarige opleidingsovereenkomst getekend. Voor eind 2015 zal SVS meerdere groepen medewerkers van Heuvelman ‘on the job’ opleiden in de Basisopleiding Schoonmaken.

Momenteel heeft Heuvelman zo’n 450 medewerkers. Directeur Robert Pepelnar: “Ons doel is om 1 januari 2016 het volledige bedrijf opgeleid te hebben. We laten niet alleen opleiden conform cao, maar omdat opleiding de markt goed doet en de branche verder zal professionaliseren.” Heuvelman liet al eerder meerdere groepen opleiden door SVS. “We hebben altijd betrouwbare zaken gedaan met SVS”, vertelt Pepelnar.

On the job

Opleiden ‘on the job’ betekent dat de medewerkers voornamelijk tijdens de uitvoering van hun reguliere schoonmaaktaken, dus op de werkvloer, door een SVS-docent worden opgeleid. Daardoor staat de dagelijkse praktijk centraal en de verletkosten blijven beperkt. Eind oktober startte de eerste groep medewerkers met de Basisopleiding Schoonmaken, op locatie van een Heuvelman-opdrachtgever. Tevens start binnenkort een groep medewerkers met de Vakopleiding Trappenhuisreiniging van SVS.

Schoonmaakbedrijf Heuvelman behaalde dit jaar het OSB-Keurmerk. Het OSB-Keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.heuvelman-schoonmaak.nl

 

Reageren?