De Wisser krijgt schoonmaakcontract bij woon-zorgorganisatie

David van den Broek (3e v.r.), bedrijfsleider bij Gebouwenservice de Wisser en Frans Sassen(2e v.l.), locatiemanager bij ECR Domaine Cauberg

Sinds oktober 2013 verzorgt Gebouwenservice de Wisser uit Heerlen het algehele schoonmaakonderhoud van de vier sterren woon-zorgorganisatie Domaine Cauberg in Valkenburg.

Op 1 oktober hebben David van den Broek (3e v.r.), bedrijfsleider bij Gebouwenservice de Wisser en Frans Sassen(2e v.l.), locatiemanager bij ECR Domaine Cauberg het contract voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing ondertekend.

ECR (European Care Residence) Domaine Cauberg is een vier sterren woon-zorgorganisatie gevestigd in het voormalige klooster uit 1876 aan de voet van de Cauberg in Valkenburg.

In 2007 werd dit monumentale pand een ECR met 29 woonappartementen en 8 zorghotelstudio’s met allemaal een eigen ingang en huisnummer, een videofoon, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken met berging, een slaapkamer een luxe badkamer.

ECR Domaine Cauberg is ISO/HKZ- gecertificeerd en behaalde onlangs nog een MVO certificering, waarmee zij aantonen dat er bewust wordt omgegaan met de drie pijlers waarop duurzaam ondernemen rust: ‘People, Planet en Profit’. Dankzij de goede balans hiertussen wordt er goed gezorgd voor haar cliënten, medewerkers, omgeving en het milieu en is zij zich continu bewust van het belang van haar zorg- en dienstverlening voor de maatschappij.

‘Wij bieden onze cliënten zelfstandige woonruimte met de mogelijkheid om hulp en zorg te krijgen wanneer dit nodig is. Privacy en autonomie van onze cliënten staan bij ons voorop. De gemoedelijke sfeer binnen onze organisatie en de professionaliteit van onze medewerkers maakt het verblijf voor onze cliënten zeer aangenaam’ aldus Frans Sassen.

Voor het algehele dagelijkse schoonmaakonderhoud van de appartementen, hotelkamers en algemene ruimtes schakelde ECR Domaine Cauberg Gebouwenservice de Wisser in, een familiebedrijf met het OSB Kwaliteitskeurmerk, waar ruim 28 schoonmaakprofessionals dagelijks zorg dragen voor tevreden klanten.

‘Schoonmaakonderhoud in de zorg vraagt een geheel andere aanpak dan de schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld een kantooromgeving. Wij als familiebedrijf weten als geen ander hoe belangrijk de persoonlijke aandacht en professionele omgang van onze medewerkers naar de cliënten is.

Onze kernwaarden als familiebedrijf sluiten naadloos aan op de filosofie van ECR Domaine Cauberg. Cliënten verwachten een uitstekend schoonmaakresultaat en een service gerichte houding van onze medewerkers. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij als facilitair bedrijf bijdragen aan het welzijn van de cliënten van ECR Domaine Cauberg’ aldus David van den Broek.

Voor meer informatie: www.dewisser.com en www.ecr.eu

 

Reageren?