Daniëlle Overweg directeur strategie en business development bij MasterKey

Masterkey - Danielle Overweg

Per 1 november 2013 is Daniëlle Overweg in dienst getreden als directeur strategie en business development bij MasterKey. De facilitaire sector is volop in beweging. Dat vraagt om een sterke focus op marktontwikkelingen en innovatie. Daniëlle Overweg zal bijdragen aan de doorontwikkeling van de bedrijven binnen Masterkey Holding. MasterKey wil daarmee haar koploperspositie verder uitbouwen en invulling geven aan haar groeiambities.

Daniëlle Overweg stapt over van Vebego International B.V. waar zij brede ervaring heeft opgedaan in de facilitaire branche. Zij was verantwoordelijk voor professionalisering en groei van diverse Vebego-bedrijven. Tevens is zij medegrondlegger van Hago Next, een vernieuwend dienstenconcept in schoonmaakdienstverlening. Eerder heeft zij ervaring opgedaan in de automotive, ICT en financiële sector.

MasterKey is een facilitair adviesbureau dat is gespecialiseerd in facilitair advies, interim, inkoop, contractbeheer, audits en software. Onder de Masterkey Holding vallen de bedrijven MasterKey, MasterKey Interim, Facility Concepts en MasterKey Deutschland.

Voor meer informatie over MasterKey kunt u contact opnemen via telefoonnummer 055-538 45 45 of info@masterkey.nl

 

Reageren?