Tork en Cleandeal ontwikkelen online adviseur

Tork Adviseur

Welk product past er in mijn Tork dispenser? Hoe kan ik zeker zijn dat ik de juiste handdoekjes bestel? Uit welke soorten toiletpapier kan ik allemaal kiezen?

Het kan voor een klant soms moeilijk zijn om snel aan de gewenste informatie te raken. Daarom ontwikkelde CleanDeal in samenwerking met SCA Tork “de Online Tork Adviseur”.

“In 2 clicks geven we de bezoeker online advies over de gewenste producten”. Aldus Dirk Biesmans, E-commerce manager van CleanDeal. “We vragen eerst het soort Tork product dat hij zoekt (toiletpapier, handdoekjes, handzeep, servetten,…) en daarna een voorkeur voor een bepaald systeem (Jumbo, Interfold…). Aan de hand daarvan wordt het aanbod op maat getoond. De bezoeker krijgt een overzicht van de specifieke producten en welke dispensers er bij passen. Makkelijker kan het niet.”

Mocht de bezoeker toch nog twijfelen, dan kan hij/zij altijd terecht bij de klantendienst van CleanDeal. CleanDeal biedt quasi het volledige assortiment van Tork aan.

De online Tork Adviseur is volledig gratis te gebruiken voor elke webshopbezoeker en is terug te vinden op: www.cleandeal.nl

 

Reageren?