Beercoo Schoonmaakgroep gaat door met activiteiten failliete Makzo

Bijeenkomst bij Beercoo 21-10-2013

Op vrijdag 11 oktober jongsleden is Makzo Schoonmaakbedrijven B.V. te Delft door de rechtbank in Den Haag failliet verklaart. Met de door de rechtbank aangestelde curator heeft Beercoo Schoonmaakgroep een akkoord bereikt over de voortzetting van Makzo’s activiteiten.

Per direct zet Beercoo de activiteiten van het Delftse schoonmaakbedrijf voort. Daarmee komt een einde aan een onzekere tijd voor medewerkers en opdrachtgevers.

“In het weekend van 18 oktober zijn we tot een akkoord gekomen. Daarmee brak een spannende periode aan. Gelukkig hebben we medewerkers en opdrachtgevers direct zekerheid en vertrouwen in de toekomst kunnen bieden.” Aldus Vincent de Beer, mede-eigenaar van Beercoo Schoonmaakgroep. Hij vervolgt: “voor medewerkers is meteen een bijeenkomst georganiseerd om met elkaar kennis te maken en hen een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Opdrachtgevers zijn verzekert van onze diensten en investeren we per direct in kwaliteit, continuïteit en een prettige samenwerking! Dat we al actief zijn in Delft is daarbij een groot voordeel.”

Beercoo schoonmaakgroep is actief in de regio’s Rijnmond, Haaglanden en de randstad. Met enthousiaste en opgeleide medewerkers houden wij kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen / portieken schoon.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Beercoo Schoonmaakgroep of bellen naar telefoonnummer (010) 52 197 57.

 

Reageren?