CSU-directeur maakt kantoor NS schoon

CSU - Patrick de Groot werkt mee

Nanny Vlemmix, Account Director van AAFM Facility Management en CSU Businessunit Directeur, Patrick de Groot maakten vorige week het hoofdkantoor van de NS in Utrecht schoon.

Nanny Vlemmix nam de uitdaging om deel te nemen aan de negende CSU MeewerkWeek met veel enthousiasme aan. Tijdens de CSU MeewerkWeek werkt directie, management en kantoorpersoneel en in dit geval ook de opdrachtgever mee met de schoonmaakmedewerkers. Met het initiatief wil CSU zijn respect en waardering tonen en feeling blijven houden met de werkvloer.

Zowel voor Patrick de Groot als voor Nanny Vlemmix was de deelname aan de CSU MeewerkWeek een leerzame ervaring. De Groot: “Ik heb samengewerkt met Mimoun Toufik. Hij werkt al 18 jaar bij dit kantoor en het is fantastisch om te zien hoe positief en gemotiveerd hij is. We hebben fijn samengewerkt”.

Vlemmix bevestigt: “Het was een zeer leerzame middag, waarin ik mee heb mogen denken over toepasbare verbeteringen die we vanaf morgen kunnen inzetten. Heerlijk was het om meegedreven te worden in het enthousiasme en het loyaliteit van de CSU collega’s. Een mooi initiatief dat ook past binnen de MVO denkwijze van AAFM”.

Op de foto, vlnr: Nanny Vlemmix, Account Director van AAFM Facility Management/ Patrick de Groot, Businessunit Directeur CSU/ Mimou Toufik, schoonmaakmedewerker CSU

Informatie: www.csu.nl

Reageren?