Opnieuw sportieve uitdaging voor EW

EW - Hardloopteam

Zaterdagavond 16 november liepen 30 collega’s van EW Facility Services mee met de eerste editie van de Nijmeegse Zevenheuvelennacht. Door deelname aan deze hardloopwedstrijd biedt de facilitair dienstverlener haar medewerkers de mogelijkheid samen met collega’s te werken aan vitaliteit en steunt hiermee tevens het goede doel.

Na deelname aan de Bridge to Bridge Arnhem in de zomer van vorig jaar zocht EW Facility Services een nieuwe sportieve uitdaging. Zij keerde hiervoor terug naar Nijmegen, waar zij eerder in 2011 al eens deelnam aan de Zevenheuvelenloop.

Vanwege de 30e editie van deze internationale hardloopwedstrijd werd naast de gebruikelijke wedstrijd op zondag 17 november (15 km) een speciale zaterdagavondeditie in het leven geroepen: de Zevenheuvelennacht. Een sfeervol parcours door de heuvels van Nijmegen in de afstanden 5km en 10km, deels verlicht door lantaarnpalen die hun energie verkregen door fietsers op rollenbanken en met muziek van “de Chipsounds”.

Lopen voor het goede doel

Al maanden trainden de medewerkers van EW Facility Services om in vorm te raken voor deze Zevenheuvelennacht. Uiteindelijk haalden alle 30 EW-ers de finish en steunen daarmee Energie4All, een stichting die zich inzet voor onderzoek en genezing van energiestofwisselingsziekten. Nu ook dit sportieve doel is behaald wordt het voor de facilitair dienstverlener tijd op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging voor volgend jaar.

EW Facility Services en sport

Sport speelt bij EW Facility Services al sinds de oprichting een belangrijke rol. In 1992 tekent Eric Wentink, oprichter en voormalig topsporter, zijn eerste belangrijke schoonmaakcontract met Papendal in Arnhem, de thuisbasis van de Nederlandse topsport. Vanuit de overtuiging dat drive, passie en ambitie de bepalende succesfactoren zijn in sport verankert het bedrijf deze eigenschappen tevens in haar bedrijfscultuur. Dit is onder meer zichtbaar in de vertaling van kernwaarden, verbintenis aan topsporters via ‘Goud op de Werkvloer’, het sportieve karakter van personeelsactiviteiten en het stimuleren van vitaliteit van medewerkers.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?