Riwal opent vestiging in Groningen

Riwal Groningen

Riwal Hoogwerkers heeft een nieuwe vestiging geopend in Leek, Groningen. De opening van deze vestiging sluit aan bij de strategie om de landelijke dekking en lokale aanwezigheid van Riwal in de Benelux te versterken.

Met bestaande vestigingen in Dordrecht, Amsterdam, Eindhoven en de vestiging in Genk (België), past het openen van de Vestiging Groningen in de strategie van het versterken van de landelijke dekking van Riwal in de Benelux. Het draagt bij aan het verkleinen van de afstand tot de klant en het verhoogt de transport efficiency.

Hoogwerkers en verreikers

Vestiging Groningen biedt plaats aan een breed scala aan hoogwerkers en verreikers passend bij het bestaande en diverse aanbod van Riwal. Vanuit de vestiging worden naast verhuur ook de andere diensten en producten van Riwal aangeboden: de verkoop van hoogwerkers, technische ondersteuning, onderdelenservice, en bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

“Met onze lokale aanwezigheid willen we voor het Noorden een goede buur zijn”, aldus Henk van den Boom, algemeen directeur Riwal Benelux.

Kennissessie en Openingsborrel

Om de opening van deze nieuwe vestiging te vieren was er op 15 november jl. de Kennissessie ‘Veilig werken op hoogte’ georganiseerd. Een geselecteerd aantal klanten heeft deelgenomen aan de presentaties; ‘Ontwikkelingen in de hoogwerkerbranche’ door commercieel directeur Rik Maaskant, ‘Wetgeving omtrent veilig werken met hoogwerkers’ door veiligheidskundige Wim van Meer, en ‘Het belang van opleidingen’ door de coördinator van Riwal Opleidingen, Joop Lems.

Aansluitend aan deze Kennissessie is de vestiging officieel geopend met een borrel in de loods. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de gasten de faciliteiten van de vestiging kunnen bekijken en kennis gemaakt met de medewerkers, producten en diensten van Riwal.

Reageren?