Vendor en Trilux naar ISSA/Interclean North America

ISSA/Interclean

Van 19 t/m 21 november vindt in het Las Vegas Convention Center de ISSA/Interclean North America 2013 plaats. Vendor neemt voor de eerste keer deel aan deze beurs samen met haar Canadese partner Trilux. Doel hierbij is het verder uitbreiden van het distributienetwerk, om zo uiteindelijk ook de Amerikaanse markt te voorzien van een optimale toilethygiëne.

Tijdens deze beurs presenteren Vendor en Trilux innovatieve concepten, die ervoor zorgen dat toilethygiëne hoger op de (facilitaire) agenda komt te staan. Zo tonen zij een nieuwe automatenlijn waarmee klanten hun toiletruimten inzetten als communicatie-instrument; van huisstijl en beleving tot informatie en reclame. Deze lijn heet de Vendor Specials en richt zich op alle bedrijven en instellingen die een extra functionaliteit willen toevoegen aan hun toiletruimten.

De ISSA/Interclean North America is de grootste en enige vakbeurs voor de professionele schoonmaak in Noord Amerika. Men verwacht meer dan 17.000 bezoekers uit 83 landen, waarvan naar schatting 20% van buiten Noord Amerika afkomstig zijn.

De Vendor-Trilux-stand bevindt zich op het International paviljoen, stand 835.

Informatie: www.vendor.nlwww.trilux-inc.com

Reageren?