SVS-opleiding in Muiderslot

Muiderslot

Een groep medewerkers van Meijer Multicleaning in Diemen volgt de module Museaal Reinigen van SVS in het Muiderslot in Muiden.

Meijer Multicleaning investeert uitgebreid in de na- en bijscholing van haar team. Wil Faber, directeur Meijer Multicleaning: “Het is belangrijk dat onze medewerkers weten waarom en hoe dingen schoongemaakt moeten worden. In de opleiding Museaal Reinigen wordt het niveau van ons personeel opgekrikt. We geven hen graag deze aandacht en tonen interesse in hen en de werkzaamheden op hun werkplek.” De keuze voor SVS was voor Faber een logische: hij volgde zelf al verschillende SVS-opleidingen. “SVS is bij uitstek degene die deze opleiding voor ons kan verzorgen”, aldus Faber.

Museaal Reinigen

Deelnemers komen in de module Museaal Reinigen onder andere alles te weten over specifieke afwerkmaterialen en het veilig en verantwoord werken in ruimten met kunstschatten. Het schoonmaken van de kunststukken zelf wordt aan het museumpersoneel overgelaten. Vloeronderhoud, hospitality en persoonlijke verzorging spelen een belangrijke rol binnen de opleiding.

Er starten binnenkort ook twee groepen medewerkers van Meijer Multicleaning met de Vakopleiding Trappenhuisreiniging van SVS.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.mmcleaning.nl

 

Reageren?