EW en Diakonessenhuis breiden samenwerking uit

Diakonessenhuis locatie Zeist

Vanaf deze maand breiden EW Facility Services en het Diakonessenhuis hun samenwerking uit. Naast het Spoedzorgcentrum in Utrecht is EW Facility Services vanaf 1 november 2013 verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden op de overige locaties in Zeist, Doorn en Utrecht.

Bijdragen aan beleving

EW Facility Services opereert vanuit de gedachte dat zij met haar facilitaire diensten een bijdrage kan leveren aan de beleving van gasten, bezoekers en medewerkers van haar opdrachtgevers. Deze visie op dienstverlening, beleving en haar resultaatgerichte aanpak heeft zij het afgelopen jaar geïmplementeerd bij het Spoedzorgcentrum. Diakonessenhuis ziet de huidige samenwerking als basis voor het vertrouwen om EW Facility Services de schoonmaakdienstverlening en glasbewassing op de overige locaties te gunnen.

Positie zorg

De laatste jaren investeerde EW Facility Services in het versterken van haar positie in de zorgsector. ‘‘Deze uitbreiding versterkt ons geloof in onze toegevoegde waarde voor de zorgsector’’, aldus Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales.

 

Reageren?