Nieuwe ISSA/INTERCLEAN Istanbul 2014

Exhibit at ISSA/INTERCLEAN ISTANBUL 2014

ISSA en haar expositie partner Amsterdam RAI zijn verheugd om de lancering van ISSA/INTERCLEAN ISTANBUL 2014 aan te kunnen kondigen. De show vindt plaats van 25 september tot 27 september 2014 in het Convention Centre WOW in Istanbul, Turkije en is de eerste van zijn soort.

Deze eerste show is ontstaan door middel van een exclusieve samenwerking tussen ISSA, de Amsterdam RAI, toonaangevende Turkse schoonmaak- en dienstenvereniging TESHIAD, en de in Istanbul gevestigde organisator van het evenement, NTSR.

Vloerverzorging machines, papier, chemicaliën, duurzaamheid en reiniging voor gezondheid zijn vijf van de belangrijkste sectoren die in deze nieuwe tweejaarlijkse show naar voren komen. Er worden meer dan 150 exposanten en 3500 bezoekers verwacht. Dit nieuwe evenement zal de plek waar de gehele schoonmaakbranche uit de hele regio zal samenkomen om productinnovaties te bekijken, hun vakkennis van de industrie te verruimen, samen te praten, te netwerken, strategieën te ontwikkelen en nieuwe zakelijke kansen te creëren.

Naast de expositie zal er ook een conference programma plaatsvinden dat de belangrijkste onderwerpen die van belang zijn voor de regio behandelt en uniek inzicht geeft aan de deelnemers over de wereldwijde schoonmaakbranche. Dit programma zal worden georganiseerd door ISSA in nauwe samenwerking met TESHIAD.

“We zijn zeer verheugd om samen met de AMSTERDAM RAI, TESHIAD en NTSR te werken aan een beurs die een echte bijdrage kan leveren aan het verder aansturen van innovatie en het bevorderen van de professionaliteit van de industrie in de regio. Het doet ons ook plezier om te kunnen helpen bij het openstellen van een van de meest levendige en snel groeiende markten van de wereldwijde schoonmaakwereld ” aldus Keith Baker, ISSA Director van EMEA Services.”

Rob den Hertog, Manager van de ISSA / INTERLCEAN shows voegt toe: “Turkije is al op RAI / ISSA ‘s radar sinds 2009. In de tussentijd zijn we rustig en voorzichtig op zoek gegaan naar de juiste partners en locatie om onze visie voor de show, een visie die de industrie in de regio zo rijkelijk verdient, van concept tot realiteit te nemen.”

Hij vervolgde: ” Istanbul is al sinds lange tijd de verbinding tussen Europa en Azië. De transcontinentale stad, geplaatst aan weerzijdes van de Bosporus is het punt waar de twee continenten samen te smelten.”

“De Strategische positie van Istanbul langs de historische Zijderoute heeft ook zijn positie als de belangrijkste locatie voor het bedrijfsleven en de handel in de regio gemetseld. Istanbul heeft aanzienlijk bijgedragen aan de positie die Turkije heeft als een van de snelst groeiende economieën van de wereld. De economie steeg met een gezonde 2,2% in 2012 na explosieve stijgingen van 8,5% in 2011 en 9% in 2010.”

“Enquêtes uitgevoerd op recente ISSA / INTERCLEAN shows hebben ook bewezen dat er een reële, en tot nu toe onbeantwoorde, belangstelling voor de beurs is onder exposerende fabrikanten die Turkije zien als hun hoogste potentiële groeimarkt en die op zoek zijn naar expansie in Eurazië in het algemeen.”

“We zijn dan ook verheugd om eindelijk te kunnen beginnen met de organisatie. Alle elementen voor een succesvolle beurs zijn aanwezig: een opkomende economie, de steun van de lokale branchevereniging, een gerenommeerde lokale partner en een locatie van wereldklasse in een zeer internationale en interessante stad .”

“We creëren een golf van verandering die de industrie radicaal verandert in de hele regio, alsmede het verhogen van de vaardigheden en de productiviteit van schoonmaak operatives daar, door de leiders van de schoonmaakbranche naar Turkije te nemen” concludeerde John Garfinkel, Executive Director, ISSA.”

Over Amsterdam RAI

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel verbreidt grenzen… het inspireert! Amsterdam RAI heeft verschillende werelden, mensen en markten, zowel in binnen- als buitenland samengebracht sinds 1893.

Ga voor meer informatie naar: www.rai.nl

Over ISSA

ISSA is de toonaangevende brancheorganisatie voor de wereldwijde schoonmaak- en reinigingsindustrie en ze kan meer dan 6.0000 distributeurs, fabrikanten, vertegenwoordigers van fabrikanten, aannemers in de bouw, in-house service providers en bijbehorende service consultants tot haar leden rekenen. In haar rol als wereldwijde schoonmaakbranchevereniging werkt ISSA samen met haar leden om de manier waarop de wereld de schoonmaakbranche ziet te veranderen. ISSA biedt de grootste schoonmaakbeurzen van de industrie in samenwerking met Amsterdam RAI onder de merknaam ISSA/INTERCLEAN®, de populaire website www.issa.com, educatieve producten, industriële normen, tijdschriften en wet- en regelgeving diensten die zich specifiek richten op de schoonmaakbranche.

De vereniging is gevestigd in Lincolnwood, USA, met regionale kantoren in Amsterdam, Nederland, Leicester, Verenigd Koninkrijk, Monterrey, Mexico, en Shanghai, China. ISSA werkt ook samen met meer dan 75 verenigingen, allianties, en overheidsinstellingen over de hele wereld om de schoonmaakbranche vertegenwoordigen.

Ga voor meer informatie naar: www.issa.com

About NTSR

NSTR is al voor lange tijd een pionier in het organiseren van internationale beurzen en congressen in Turkije. Ze is een vertrouwde partner van de Amsterdam RAI sinds 1999 en heeft een portfolio van wereldwijde tentoonstellingen, zoals de Boat Show, Growtech, Intertraffic, Cardist en Interlight.

Ga voor meer informatie naar: www.ntsr.com.tr/

Over TESHIAD

Teshiad is de toonaangevende schoonmaak- en diensten vereniging in Turkije. Teshiad is opgericht in 1992, en heeft vandaag de dag bijna 100 leden die gezamenlijk meer dan 40.000 fulltime medewerkers in dienst hebben.

Ga voor meer informatie naar: www.teshiad.org.tr/

 

 

Reageren?