SVS en ATIR/HTC Advies ondertekenen samenwerkingscontract

ATIR HTC SVS

Gastvrijheid in dienstverlening speelt een steeds grotere rol in de schoonmaakbranche. SVS, ATIR en HTC Advies vinden het tijd om daarmee samen aan de slag te gaan. De drie partijen tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst in Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht. Een vijfsterrenlocatie waar kwaliteit en hospitality hoog in het vaandel staan.

Brancheopleider SVS werkt al geruime tijd samen met ATIR, adviseur op het gebied van schoonmaakstrategie, aanbestedingen, contractmanagement en -support in de schoonmaak. Recente brancheontwikkelingen als Het Nieuwe Werken en dagschoonmaak eisen nieuwe vaardigheden en een andere attitude van schoonmaakmedewerkers en hun leidinggevenden. Daarom wordt de samenwerking tussen SVS en ATIR nu verstevigd met de inbreng van hospitality-adviseur HTC Advies. Hayk Simons, algemeen directeur van ATIR/HTC Advies: “Wij willen de schoonmaakbranche verder professionaliseren en ‘gezonder’ maken. Meer hospitality toevoegen zien wij als een waardevolle bijdrage hierin.”

Nieuwe markten

SVS, ATIR en HTC Advies streven ernaar (wederzijdse) nieuwe markten te betreden, doordat de ander bekend is met de cultuur en voorschriften die er gelden. SVS-directeur Charles Scholte licht toe: “We zullen elkaar aanvullen in termen van producten, kennis en kunde, middelen en toegang tot de markt.” Er is al concreet vorm gegeven aan de samenwerking. Zo zal Puck Wilbers, senior adviseur bij HTC Advies, een inspirerende hospitality-opleiding gaan verzorgen voor uiteenlopende doelgroepen in de schoonmaakbranche. Daarnaast zal ATIR vanuit de markt input geven voor ontwikkeling van een training voor ondernemende contractmanagers. Het verzorgen van de trainingen biedt SVS, ATIR en HTC Advies inzicht in het werkveld en de klantsituaties, zodat de samenwerkende partijen zich continu zullen kunnen verbeteren in adviseren en opleiden.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl, www.atir.nl en www.htcadvies.nl

 

Tags:, ,

Reageren?