Parc Spelderholt kiest voor CSU

Parc Spelderholt kiest voor CSU

Parc Spelderholt en CSU Cleaning Services hebben een overeenkomst gesloten voor het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en de levering van sanitaire supplies. Het contract voor onbepaalde tijd is gestart op 1 november.

Parc Spelderholt is een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking, veelal schoolverlaters. Arbeidsmatige dagbesteding en (groeps)wonen wordt samengebracht in een twee á driejarig traject in een veilige omgeving van Academie Spelderholt. In Hotel Spelderholt kunnen gasten genieten van een onbezorgde vakantie en wordt lichte en planbare zorg bij herstel geboden. Zowel in Hotel Spelderholt als in Kasteel Spelderholt (voor meetings en zakelijke aangelegenheden) brengen de jongeren het geleerde in de praktijk. Naast het schoonmaakonderhoud, onderzoekt CSU de mogelijkheden om de jongeren uit het ontwikkelcentrum een opleiding binnen het bedrijf aan te bieden. CSU vindt het belangrijk om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen, dit is een wezenlijk onderdeel van het personeelsbeleid.

Onderschrift foto:

Van links naar rechts: Martijn van Ophuizen (rayonleider CSU), Ellen Happe (districtsmanager CSU), Carien van Tongeren (Hotel Spelderholt), Hans Debets (Hoofd Financiën Parc Spelderholt) Vooraan Patrick de Groot (Businessunit Directeur CSU) en Annette Fritschy (Directeur Parc Spelderholt)

 

Reageren?