Burgman Supply breidt samenwerking met Humphrey´s uit

Burgman Supplies - Humphreys

Op de laatste dag van oktober hebben twee ambitieuze organisaties de samenwerking nog verder aangesterkt. Al enige jaren mag Burgman Supply uit Almere de inrichting van het sanitair verzorgen bij alle Humphrey´s restaurants door het land. Naast deze service levert Burgman Supply ook reinigingsmiddelen aan de keukens van Humphrey´s, die volledig voldoen aan de HACCP.

De samenwerking is in een persoonlijk gesprek tussen directeur Ad Burgman van Burgman Supply en Food & Beveragemanager Niels Celissen van Humphrey´s verder versterkt voor de komende jaren.

Humphrey´s

Meer dan 20 jaar geleden werd in Nijmegen het eerste Humphrey´s restaurant geopend. Een sfeervolle eetgelegenheid met als uitgangspunten: drie gangen, één prijs, een seizoenswisselende kaart en een gemoedelijke sfeer. Via een centraal nummer
0900-Humphreys (0900-486141397) kan in elk restaurant een tafel worden gereserveerd.

Inmiddels heeft Humphrey´s restaurants in: Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Uden, Zaandam en Zwolle.

Burgman Supply

Ook Burgman Supply timmert al meer dan 20 jaar aan de weg. Gestart in 1992, in 2013 is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met ruim 30 medewerkers in dienst en een landelijke dekking van accountmanagers en een eigen technische dienst. Betrokkenheid, ontzorging en service zijn van groot belang voor Burgman Supply en ook een van de voornaamste redenen dat Humphrey´s bewust kiest voor deze samenwerking.

HACCP

“De betrokkenheid van Burgman Supply bij onze restaurants is echt een pluspunt” aldus Celissen. “Elk kwartaal bezoekt een accountmanager onze restaurants en inventariseert onze wensen en zorgt dat onze gasten nooit voor vervelende verassingen komen te staan bij het gebruik van ons sanitair, dat is echt een zorg minder.

“Dit in combinatie met de wetenschap dat de reinigingsmiddelen van Burgman Supply ons keukenpersoneel helpt de keukens volledig volgens HACCP norm schoon te maken, maakt onze samenwerking tot een hele stabiele factor in onze bedrijfsvoering.”

“Wij voorkomen problemen liever, dan dat we ze oplossen” geeft de heer Burgman hierin aan. “ Ontzorgen van onze klanten is wat ons drijft, vandaar ons motto: Uw hygiëne, onze zorg! Met Humphrey´s hebben wij een klant gevonden waarin wij alle facetten van ons bedrijf kunnen etaleren en wij zijn met recht trots op onze samenwerking.”

Informatie: www.burgman-supply.nl

Reageren?