CleanDeal helpt wensen te realiseren

CleanDeal

December is dé feestmaand. Sinterklaas komt langs en de kerstman maakt een passage. De kerstlichtjes lichten de woonkamer op en de eerste sneeuw zorgt voor een bijna idyllisch kader. Voor velen is december is echter ook een maand van zorgen en ellende. CleanDeal neemt de verantwoordelijkheid om te zorgen voor die extra warmte en hulp voor mensen die het moeilijk hebben. Dit doet het door een wens te realiseren voor Make-a-wish® .

Actie

Voor Make-A-Wish® heeft CleanDeal in december een actie opgezet waarmee bij elke 100,00 EUR die gespendeerd wordt, 5,00 EUR rechtstreeks naar Make-A-Wish® gaat. Hiermee helpt CleanDeal en met zijn klanten deze hartverwarmende organisatie vooruit.

Zelf personeel laten kiezen

“We hebben een tijdje terug de vraag uitgezet bij ons personeel om goede doelen aan te reiken. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen op één of andere manier betrokken zijn bij een goed doel,” meldt Dirk Biesmans (e-commerce Manager CleanDeal).

Uit een short-list van 9 goede doelen kon iedereen daarna via facebook stemmen. Uiteindelijk werd Make-A-Wish® gekozen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid zit bij CleanDeal al sinds de oprichting in hun bloed. Als dochter van Vebego heeft MVO een centrale waarde binnen de bedrijfsvoering van CleanDeal.

 

Reageren?