Efficiënt inkopen met Schoonmaak en Sanitair App’s

App

Om het beslissingsproces bij opdrachtgevers te vereenvoudigen heeft Blue Wave enkele verbruiksapp’s ontwikkeld waarmee een duidelijk beeld van mogelijkheden en kosten van schoonmaakartikelen, sanitair hygiëne producten en machines kan worden geschetst. Hiermee wil men zich naast verkopende partij verder ontwikkelen als servicecentrum.

Voor de input van deze adviesmodules heeft Blue Wave jarenlang onderzoek gedaan naar verbruik van specifieke producten en is hierdoor in staat aan de hand van enkele basis gegevens een passend advies vormen.

Sanitair hygiëne

De “Sanitair App” geeft aan de hand van het type organisatie, het aantal medewerkers en het aantal toiletgroepen een overzicht van de jaarlijkse kosten bij verschillende kwaliteitsniveaus. Zo kan men in één oogopslag zien welk type sanitaire voorzieningen passen bij de organisatie en binnen het budget.

Chemie

Ook is het mogelijk om verbruik te berekenen van verschillende soorten chemie. Hierbij wordt gekeken naar het aantal medewerkers, het aantal werkdagen en het aantal uren per werkdag. De kennis van verbruiksgegevens worden hiermee omgezet naar een advies op maat. Waarbij de verschillen tussen producten met een soortgelijke werking ook direct duidelijk in kaart worden gebracht.

Machines

Het aanschaffen van een machine is een flinke investering. De “Machine App” geeft de kosten per machine op basis van onder meer het aantal vierkante meters en frequentie van het onderhoud weer. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van welke machine het meest efficiënt in een specifieke situatie kan worden ingezet en worden alle gegevens, zoals de kosten per jaar inclusief afschrijvingen, inzichtelijk.

 

Tags:,

Reageren?