Hoogheemraadschap Delfland tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Ondertekening Code Verantwoordelijk Marktgedrag CSU Hoogheemraadschap Delftland; Serge de Brouwer(grijs pak/CSU), Brian van der Maden(kort haar/Hoogheemraadschap), Vinod Sewpersad(zwart pak/Hoogheemraadschap) en Marleen van Meurs(Hoogheemraadschap).

Hoogheemraadschap van Delfland in Delft heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Delfland erkent en onderschrijft de doelen en inhoud van de Code: de organisatie hecht veel waarde aan duurzame marktcondities en verbetering van de arbeidsverhoudingen.

Samenwerking Delfland en CSU

Brian van der Maden, teamleider Facilitaire Zaken Hoogheemraadschap van Delfland: “Opleidingsfaciliteiten, afvalbeheer en kwaliteitsborging zijn een wezenlijk onderdeel van onze zelfverklaring, waarin we verantwoording af gaan leggen op welke manier we de code gaan toepassen. Daarnaast is werkdrukmeting onderdeel van het huidige schoonmaakcontract met CSU.

Ook CSU onderschrijft al vanaf het begin de doelen en inhoud van de Code, vastgelegd in de zelfverklaring. CSU vindt het belangrijk om de Code in relatie tot de samenwerking met opdrachtgevers te bespreken. Een gezamenlijke aanpak is immers een voorwaarde voor het succes. Delfland en CSU werken al vanaf 2006 samen.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Foto-onderschrift:
v.l.n.r. (voor): Brian van der Maden (Teamleider Facilitaire Zaken Hoogheemraadschap van Delfland) en Serge de Brouwer (Businessunit directeur CSU)
v.l.n.r. (achter): Marleen van Meurs-Tetteroo (Senior Medewerker Bedrijfsmiddelen) en Vinod Sewpersad (Districtsmanager CSU)

Reageren?