MasterKey Interim breidt team uit

masterkey

Rob Klinkert heeft per 1 juli 2013 de overstap gemaakt van MasterKey naar MasterKey Interim, waar hij als directeur in dienst is getreden. Daarnaast is ons team per 21 oktober uitgebreid met de komst van een nieuwe Consultant, Suzan Dragt. Samen met Nanda Geurts zal de propositie van MasterKey Interim verder worden uitgebouwd. MasterKey Interim is een zusterorganisatie van MasterKey, facilitair adviesbureau o.a. op het gebied van inkoop, contractmanagement en overige facilitair brede vraagstukken.

Of het nu gaat om groei realiseren. De organisatie ontwikkelen. De kwaliteit verbeteren. Processen stroomlijnen. Het rendement verhogen. Één ding is zeker. Om de capaciteit binnen uw organisatie hoeft u het niet te laten. MasterKey Interim weet de facility professional te vinden die op uw uitdaging is berekend. Ingezet op interim-basis of in dienstverband.

MasterKey Interim ziet en begrijpt uw behoefte en – meer nog – die van uw (interne) klanten, want zij zijn het die de hoogte van de lat bepalen. Door mee en vooruit te denken ontstaan de helderste inzichten en de slimste oplossingen. Wij leggen verbindingen die leiden tot het meest waardevolle resultaat. Want dat is wat er echt toe doet. MasterKey Interim. Make sense.

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website www.masterkey-interim.nl.

MasterKey Interim valt onder de Masterkey Holding. Onder de holding vallen ook de bedrijven MasterKey, Facility Concepts en MasterKey Deutschland.

Reageren?