SVS lanceert gratis e-learningplatform SVS-learning

SVS - e-learning

SVS-learning is de nieuwe gratis e-learningomgeving van brancheopleider SVS. Op www.svs-learning.nl staan praktijkgerichte instructiefilmpjes en proeftoetsen over verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

SVS-learning vervangt de verouderde e-learning waarvoor SVS voorheen inlogcodes verstrekte. Directeur Charles Scholte over SVS-learning: “Als toonaangevend opleidingsinstituut doen wij met deze gratis e-learning alle schoonmaakbedrijven een handreiking.

“De e-learning is geen vervanging maar een ondersteuning voor de klassikale lesmomenten van onze docenten. In de e-learningomgeving kunnen cursisten leren waar en wanneer zij willen, thuis of op het werk, en in hun eigen tempo. Dat kan voor of tijdens een opleiding, maar ook daarna om de kennis op te frissen. SVS-learning draagt dus daadwerkelijk bij aan het schoonmaakresultaat.”

Gratis account aanmaken

Om toegang te verkrijgen tot de nieuwe e-learning kunnen bezoekers een gratis account aanmaken op www.svs-learning.nl. Een bepaald deel van het platform is alleen voor specifieke doelgroepen zichtbaar, bijvoorbeeld voor cursisten van maatwerk- of specialistische opleidingen.

Gert de Graaf, Manager Marketing & Sales bij SVS: “Na de gratis registratie van een cursist kunnen wij volgen of en hoe vaak een bepaalde module wordt gebruikt. Zo kunnen werkgevers aantonen dat een medewerker een basisinstructie heeft gehad, zoals arbo- en cao-regels voorschrijven.”

Instructiefilmpjes specialistische schoonmaaktechnieken

De allereerste instructiefilmpjes en proeftoetsen die online zijn gezet, zijn die omtrent de Basisopleiding Schoonmaken met Module Traditioneel. Op termijn zullen er steeds meer filmpjes over specialistische schoonmaaktechnieken op het platform verschijnen. De website en inhoud van SVS-learning zijn toegankelijk via computer, tablet en smartphone.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl, www.svs-learning.nl

Reageren?