Nilfisk-ALTO: alle professionele hogedrukreinigers 3 jaar garantie

Nilfisk-Alto-Andre Kuipers

Vrijdag 6 december vond in het Space Expo in Noordwijk een groots opgezette presentatie plaats van Nilfisk-ALTO. Thema van de dag was “3 jaar garantie”. Vanaf nu wordt op alle professionele hogedrukreinigers van Nilfisk-ALTO drie jaar garantie verleend. Dit is ongekend in de branche.

Nilfisk-ALTO committeert zich hiermee aan kwaliteit en vertrouwen voor het gehele hogedrukreinigerproductgamma.

De enige voorwaarden die gesteld worden om deze drie jaar garantie te verkrijgen, zijn:

  • De koper verplicht zich tot het laten doen van jaarlijkse onderhoudscontrole door een erkend Nilfisk-ALTO dealer
  • Het geldt voor alle hogedrukreinigers van Nilfisk-ALTO, geproduceerd vanaf 2012

Een en ander zal uitgebreid ondersteund worden door speciaal hiervoor ontwikkeld marketing- en communicatiemateriaal.

De dag in Space Expo stond in het teken van ruimtevaart en de link met de kwaliteit (en het vertrouwen daarin door de organisatie en het dealernetwerk). Dit werd onder andere verduidelijkt door Andrew Caddick, Group Product Manager Hogedrukreinigers van Nilfisk-ALTO door een uitleg over het productie-, test- en controleproces in de fabrieken.

Totaaloplossing; ook voor andere merken

Tegelijkertijd was er voor de aanwezigen een spectaculaire kortingsactie op een aantal geselecteerde machines én de mededeling dat een servicebeurt (zowel arbeidsloon als voorrijkosten) die door de dealer wordt uitgevoerd door Nilfisk-ALTO betaald wordt.

Er werd ruimschoots stilgestaan bij het fijnmazige servicenetwerk van Nilfisk-ALTO. De serviceafdeling biedt een totaaloplossing; ook voor andere merken.

André Kuipers

Afsluiting van de dag werd gedaan door André Kuipers, die uitgebreid aan het woord kwam over zijn eigen ervaringen in de ruimte. Hoogtepunt hierbij waren de prachtige foto’s van de aarde die vanuit de ruimte genomen waren door Kuipers en zijn collega-astronauten.
Onderstaand een kleine impressie van de dag:

Informatie: www.nilfisk-alto.nl

Reageren?