Opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud EW Facility Services

SVS W Facility Services

Vandaag startten 14 medewerkers van EW Facility Services met de opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud. Als eerste in de markt ontwikkelde EW Facility Services in samenwerking met opleidingsinstituut SVS bedrijfsspecifiek lesmateriaal voor deze opleiding en zet daarmee een volgende stap in haar opleidingsprogramma. Het modulaire karakter van de opleiding, het gebruik van een eigen digitale leeromgeving voor thuiswerkopdrachten en de opzet van het examen maken de opleiding uniek in zijn soort. Doel is om binnen drie jaar 120 Objectleiders en Housekeepers op te leiden.

Digitale leeromgeving

In de op maat gemaakte opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud voor Housekeepers en Objectleiders komen alle elementen naar voren waar een leidinggevende van EW Facility Services mee te maken krijgt. De deelnemers werken naast de klassikale lessen met thuiswerkopdrachten. Deze opdrachten worden in een nieuwe digitale leeromgeving van SVS gemaakt en beoordeeld. De digitale leeromgeving is speciaal op maat gemaakt voor EW Facility Services, waarmee zij de eerste in de markt is die op deze manier de opdrachten voor deze opleiding verzorgt. Wanneer de deelnemers alle modules hebben gevolgd en de thuiswerkopdrachten succesvol afronden gaan zij door naar het examen. Het examen is opgebouwd uit voor EW Facility Services specifieke cases in plaats van de standaard multiple choice vragen die hiervoor gelden. Na het behalen van het examen ontvangen de deelnemers een erkend diploma vanuit brancheopleider SVS.

Eigen trainers

Vorig jaar heeft EW Facility Services eigen trainers opgeleid tot erkend SVS docenten voor de Basisopleiding Schoonmaken. Ook voor de opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud worden eigen vakspecialisten van EW Facility Services door SVS opgeleid, zij zullen fungeren als trainer binnen de eigen organisatie.

Foto

14 medewerkers van EW Facility Services die starten met de opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud. Vanuit SVS aanwezig: Gert de Graaf en Lydia Huizinga. EW Facility Services: Bas Cornelissen | Algemeen Directeur, Birgit Jilesen | Manager Business School, Caroline van den Berg | Manager Kwaliteit en Jolien Boon |stagiair EW Facility Services.

 

Reageren?