VSR KMS 3 Informatiebijeenkomst

VSR-KMS

De Commissie Kwaliteitszorg van VSR heeft VSR KMS 2.0 onder de loep genomen en met input van een aantal deskundigen uit de branche een nieuwe versie opgesteld: VSR KMS 3. Graag zou de Commissie Kwaliteitszorg deze nieuwe VSR KMS 3 aan alle gediplomeerde en geregistreerde VSR-Controleurs en –Inspecteurs toelichten op de Vakbeurs Facilitair.

VSR is dit jaar weer vertegenwoordigd met een stand op de Vakbeurs Facilitair die plaatsvindt op 15, 16 en 17 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op 16 of 17 januari van 10.00 tot 12.00 uur kunnen, bij SSK geregistreerde, Inspecteurs en Controleurs deelnemen aan een informatiebijeenkomst over het nieuwe VSR KMS 3. Wanneer men deelneemt aan deze bijeenkomst hoeft geen aanvullende cursus meer gevolgd te worden over het vernieuwde kwaliteitsmeetsysteem. Tijdens de bijeenkomst wordt iedereen namelijk uitgebreid geïnformeerd over alle wijzigingen en de gevolgen daarvan op het werk als inspecteur / controleur.

Mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben dan kunt u zich met een mail aanmelden bij het secretariaat van VSRDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.vsr-org.nl/nieuws/112-vsr-kms-3-informatiebijeenkomst

 

Reageren?