Nieuwe accountmanagers voor Werner & Mertz

Werner & Mertz Greencare

Werner & Mertz Professional, producent van reinigingsproducten voor professionele schoonmaak, stelt Fred Boone aan als Account Manager voor Midden- en Noord-Nederland en Philip Wielaard voor Zuid-Nederland. Ze zijn voortaan verantwoordelijk voor de verkoop, het advies en de technische bijstand aan klanten binnen hun regio.

Fred Boone (1961) bouwde de afgelopen jaren als onder andere productspecialist schoonmaak bij RAI Amsterdam en manager specialistische reiniging bij Facilitaire Dienstverlening Nederland de nodige expertise op. Daarnaast is zijn ervaring als rayonmanager bij Hago, product- en contractmanager bij NedTrain, specialist op het gebied van onderhoud van treinstellen, een toegevoegde waarde voor Werner & Mertz .

Philip Wielaard (1971) is eveneens doorwinterd in de schoonmaaksector. Hij werkte voorheen onder andere als Sales Manager Benelux bij Unger Global, fabrikant van reinigingsgereedschappen , waar hij verantwoordelijk was voor de omzet, de acquisitie van nieuwe klanten, het relatiebeheer en het verzorgen van demonstraties en producttrainingen aan eindklanten. Daarvoor was hij eveneens actief als Sales Manager voor Nederland bij Cleanfix Benelux, een fabrikant van reinigingsmachines.

Informatie: www.wmprof.com

 

Reageren?