Dynamische ALV: OSB in de 6e versnelling!

OSB

De Algemene Ledenvergadering van 12 december vond plaats in het Velodrome, een overdekte wielerbaan in Amsterdam. Naast de aanwezige 100 leden waren er ook 10 potentiële leden aanwezig, die konden proeven van het OSB lidmaatschap. De sportieve locatie bleek het perfecte decor voor de bijeenkomst, die – na het openingswoord van OSB-directeur Rob Bongenaar – geheel in sportieve stijl begon met een baandemo door een wielerploeg.

Na de spectaculaire opening werd het stuur overgenomen door Paul Moers. Moers – bekend van radio en tv – gaf een inspirerende presentatie over dienstbaarheid. ‘Consument en klant worden prijsbewuster,’ begint Moers zijn verhaal. Juist door dienstbaarheid kunnen bedrijven zich onderscheiden t.o.v. de concurrentie. ‘Negatieve klantervaringen leiden tot 18% minder omzet,’ benadrukt hij. ‘Kernwaarden van je organisatie toepassen zijn belangrijk, maar men moet ze echt kennen als organisatie. Zo inspireer je medewerkers en bereik je een hoger doel. Ontwikkel je van schoonmaak naar advies,’ licht hij toe. ‘Want prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt!’

Mededelingen
Na deze inspirerende woorden springt OSB-voorzitter Hans Simons op het zadel. Hij geeft het woord aan penningmeester Gerrie Westenbrink, die de begroting van 2014 toelicht. Ook worden de bestuurswisselingen gemeld: Koos Stuyvers heeft besloten van het zadel af te stappen en zijn bestuursfunctie neer te leggen. Hans Simons bedankt Koos uitvoerig voor de afgelopen jaren. Peter Rietbroek neemt waar als linking pin en aanspreekpunt. Dennis Kentrop (ISS) wordt de nieuwe vertegenwoordiger van ISS in het bestuur. Hij zal in de volgende bijeenkomst in 2014 zich aan de leden voor te stellen om daarna officieel in het bestuur plaats te nemen.

Verder lezen: klik hier

Reageren?