Boardroom oktober 2013

PS Boardroom

Curriculum Vitae

Naam
Hans Paul Visscher

Geboortejaar
1968

Bedrijf
Wecovi (Wecoline)

Functie
Directeur/eigenaar

Bij dit bedrijf sinds
1990

In deze functie sinds
1997

Aantal medewerkers
35

Wanneer was u het gelukkigst?
De geboortes van onze drie zoons waren natuurlijk stuk voor stuk geluksmomenten. Als je weet dat het ook anders kan, moet je je verschrikkelijk rijk prijzen dat je samen gezonde kinderen op de wereld mag zetten. Daarnaast zijn wij vier jaar geleden (we hebben de volgorde enigszins omgekeerd) in het bijzijn van onze kinderen getrouwd. Een fantastische dag met dierbare familieleden en vrienden.

Wat is uw grootste prestatie?
Het levenswerk van mijn vader uit te bouwen tot een nóg mooier en omvangrijker bedrijf dat Wecovi vandaag de dag is. Ik ben trots dat ik dagelijks aan het roer mag staan van dit mooie bedrijf, samen met een groep enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

U mag een ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Ik zou soms wel wat meer geduld willen hebben. Veel dingen duren mij al snel te lang waarop ik niet altijd goed reageer. Daarnaast ben ik ronduit slecht in het onthouden van namen. Een gezicht vergeet ik nooit, maar ik ben jaloers op mensen die na één contact een naam weten te onthouden.

Waar bent u bang voor?
Bang is niet het juiste woord maar ik heb natuurlijk zorg over de gezondheid van mijn familie, vrienden, medewerkers en mijzelf. Ik heb recent van nabij meegemaakt wat voor impact het verliezen van een naaste heeft. Hierdoor word je nog bewuster dat goede gezondheid het allerbelangrijkst is.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?
Ik probeer drie keer per week serieus hard te lopen met een stel vrienden, stuk voor stuk haantjes. Wedstrijd of training, ik zal altijd proberen als eerste over de streep te komen.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?
Openheid, integriteit en betrokkenheid.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?
Wij wonen inmiddels een jaar of tien in een prachtig huis waar het goed thuiskomen is. Ook kijk ik nog iedere dag met veel genoegen naar ons bijzondere bedrijfspand dat al in 1997 gebouwd is maar nog steeds eigentijds is.

Welk boek heeft u het laatst gelezen?
Het proces van John Grisham. Ik ben geen grote lezer maar tijdens mijn vakantie lukt het me meestal om één of twee boeken uit te lezen. De misdaadthrillers van Grisham intrigeren mij, waardoor ik een dergelijk boek vaak snel uitlees.

Wat zou u willen veranderen in de schoonmaakbranche?
Ik vind de schoonmaakmarkt vergeleken tot vele andere markten nog steeds redelijk gesloten en conservatief. Er liggen veel kansen op basis van innovatieve en duurzame schoonmaakoplossingen. Nog te vaak worden deze oplossingen vanwege de financiële impact op korte termijn niet omarmd, terwijl er op de lange termijn veel voordelen te behalen zijn.