Koen wint Dreumex Dakar-actie

Dreumex Dakar Rally winnaar

Koen uit België is de grote winnaar van de Dreumex ‘Dakar’-actie. Hij heeft een spectaculaire 5-daagse reis voor twee personen naar de Dakar Rally gewonnen, inclusief Meet & Greet met Dakar team, XDakar.

De actie liep van 1 juni tot en met 16 december en maakte deel uit van de ‘I ♥ dirty hands’ campagne. Waarmee Dreumex het belang van goede handverzorging wil benadrukken bij de doelgroep, hardwerkende mannen en vrouwen met vuile handen. Dreumex eindgebruikers maakten kans op de avontuurlijke prijs door te vertellen waarom juist zij deze zouden moeten winnen.
Koen gaf de volgende winnende motivatie: “Ik ben al van kleins af aan bezeten van mechanische sport ( rally, rallyraid enz.) en ook al jaren bezig ben met service en opbouwen van rallyvoertuigen op amateurbasis. Ik zou de echte topteams eens graag aan het werk zien.”

Over 3 dagen begint de ultieme uitdaging voor de Dakar-teams opnieuw: de Dakar Rally 2014. Deze vindt plaats van 5 t/m 18 januari 2014 en opnieuw sponsort Dreumex Team XDakar. De mannen met de vuilste handen, Team XDakar en al het laatste Dakar-nieuws zijn op de voet te volgen via de Dreumex Facebook-pagina en de speciale campagne website ilovedirtyhands.com.

Informatie: www.Ilovedirtyhands.com

Tags:,

Reageren?