Inschrijving De Beste Schoonmaker 2014 geopend

beste schoonmaker 2014

De inschrijving voor De Beste Schoonmaker 2014-verkiezing is geopend. Voor 2014 gaat de jury op zoek naar kandidaten voor de prestigieuze titels De Beste Schoonmaker 2014 Nederland en De Beste Schoonmaker 2014 België.

Grote of kleine schoonmaakbedrijven, eigen schoonmaakdienst in een instelling of bedrijf: iedereen kan zijn of haar Beste Schoonmaker voor deze vakverkiezing aanmelden. Dat kan heel eenvoudig door het aanmeldingsformulier aan te vragen via de speciale en recent gelanceerde website: debesteschoonmaker2014.be /.nl.

Deelnemen aan De Beste Schoonmaker is gratis en biedt bedrijven en instellingen een uitgelezen kans om hun Beste Schoonmaker zijn of haar kroon op het werk te geven. Aanmelden kan vanaf nu tot 1 april.

Het grote finalefeest van De Beste Schoonmaker 2014 Nederland en België vindt plaats op woensdag 11 juni. Een feest dat financieel mogelijk wordt gemaakt door Green Care Professional, Numatic International, CleanDeal, Vendor, Vileda Professional, Studie Plan Nederland, Uniqcare, Herman Media en ISSA/Interclean Amsterdam.

Informatie: Nederland / België

Reageren?