EW publiceert whitepaper

Whitepaper

EW Facility Services heeft de whitepaper ‘Verbeter uw klantbeleving vanuit integrale visie op facility services’ gepubliceerd, in navolging op haar eerder verschenen whitepaper ‘In 3 stappen naar een optimale klantbeleving in facility services’.

Met deze whitepaper richt zij zich op de weg van het meten naar verbeteren van klantbeleving. Hoe kunnen bedrijven verkregen meetresultaten omzetten in verbeterpunten en binnen welke bedrijfsonderdelen kunnen deze het beste geïmplementeerd? Dit zijn vraagstukken die in deze whitepaper aan de orde komen.

Kwaliteit facilities steeds belangrijker

De kwaliteit van faciliteiten vormt een steeds belangrijker argument bij de keuze voor merken of bedrijven. Niet de kernactiviteit van een bedrijf is per definitie meer leidend, de secundaire processen maken vaak het verschil, aldus EW Facility Services. Gasten, bezoekers en medewerkers willen op hun gemak gesteld en een aangename ‘reis’ door een gebouw ervaren. Dan kan een ontbrekende parkeerplaats of lege handdoekenautomaat de balans negatief doen uitslaan, de gastvrije receptioniste en het schone toilet ten spijt. De eindgebruiker ervaart de verschillende facilitaire diensten immers als een geheel. Een integrale aanpak waarbij de verschillende services op elkaar zijn afgestemd, vormt volgens de facilitair dienstverlener dan ook een belangrijke volgende stap.

Ervaring hotellerie basis hospitality concepten

Het marktleiderschap van EW Facility Services in de hotelbranche staat garant voor innovatieve hospitality concepten die zij succesvol heeft weten door te vertalen naar kantoor- en zorgomgevingen. Vanuit deze jarenlange hospitality ervaring ondersteunt zij opdrachtgevers in het meten van klantbeleving en het opstellen van een integraal verbeterplan ten behoeve van klantbelevingsmanagement. De facilitair dienstverlener houdt hierbij oog voor oplossingen op zowel korte als lange termijn en bekijkt deze vanuit verschillende disciplines als trendontwikkeling, werkomgeving, architectuur, productdesign en psychologie.

Informatie: www.ew.nl

De whitepaper hier te downloaden.

Thema Vakbeurs Facilitair
‘Van meten naar verbeteren’ vormt het centrale thema van EW Facility Services tijdens Vakbeurs Facilitair, 15 t/m 17 januari a.s. in de Brabanthallen Den Bosch. U vindt de facilitair dienstverlener in Hal 1, stand 1.099. Registratie is gratis en geldt voor alle drie de dagen, aanmelden kan via www.vakbeursfacilitair.nl.

Reageren?