Cleandeal bestaat 1 jaar

Cleandeal 1 jaar

Het is woensdag 15 februari  exact een jaar geleden dat CleanDeal, de eerste volledig online groothandel in schoonmaakartikelen, gelanceerd werd. Het eerste jaar is succesvol afgerond en smaakt naar meer.

In 2013 was men binnen de schoonmaakbranche sceptisch tegenover de lancering van CleanDeal. Immers zou een volledig online groothandel niet werken binnen de branche. 2.500 klanten bewijzen inmiddels het tegendeel.

In 2013 behaalde CleanDeal al haar vooropgestelde doelstellingen. Iedere maand bezoeken zo’n 11.000 professionals de webshop van CleanDeal. Een groot gedeelte komt van binnen de schoonmaakbranche. Deze staat dus zeker open voor vernieuwing. Zowel in 2014 als 2015 verwacht CleanDeal dan ook haar omzet te verdubbelen.

Webshopmanager Dirk Biesmans (E-commerce manager) is dan ook zeer tevreden met de route die CleanDeal in 2013 heeft afgelegd: ‘Op korte tijd hebben we iets heel moois opgebouwd. ik ben dan ook zeer fier om deel te kunnen uitmaken van zo een gedreven club mensen’, aldus Biesmans. ‘Ik realiseer me ook dat we er zeker nog niet zijn. Elke dag opnieuw zullen we de klanten voor ons moeten zien te winnen. Dat kan enkel door de klant centraal te zetten en te werken aan een geoptimaliseerde dienstverlening.’

Informatie: www.CleanDeal.nl

Reageren?