‘Opleiden en aandacht voor mensen op werkvloer loont’

Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag Nivo Noord

Op donderdag 16 januari is voor de tweede keer de Best Practice Award van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag uitgereikt in Brasserie de Gruyterfabriek, ‘s-Hertogenbosch. NIVO Noord en de NIVO Academie zijn door het aanwezige publiek gekozen tot winnaar.

Annette van der Meulen (directeur NIVO Noord) is ontzettend trots op het team. ‘Onze best practice had de essentie waar het om draait: opleiden en aandacht loont. Het draait om de mensen op de werkvloer die aandacht verdienen’. Opleiden is een van de pijlers van de Code waar NIVO NOORD op een goede manier invulling aan geeft.

In de aanloop naar de Award uitreiking heeft een jury uit diverse inzendingen vier samenwerkingsrelaties geselecteerd die alle zo hoog scoren dat ze in aanmerking komen voor de Best Practice Award 2013: 1) Erasmus MC, Hago Zorg, Asito Medical
2) CSU en ING 3) NIVO NOORD en de NIVO Academie en 4) Gemeente Leeuwarden, Caparis, CNV, GOM Schoonhouden en Atir.

NIVO Noord richt zich met de NIVO Academie actief op het ontwikkelen, verbeteren en het op peil houden van de kennis en vaardigheden van haar medewerkers om zo de kwaliteit en de veiligheid van de schoonmaakwerkzaamheden duurzaam te verbeteren. Eigen praktijkdocenten begeleiden medewerkers, kennen de opdrachtgever en hebben feeling met de praktijk. Sinds de oprichting van de NIVO Academie (juli 2013) hebben 250 werknemers het erkende RAS-diploma Basisvakopleiding Schoonmaak behaald.

Informatie: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl, www.nivonoord.nl

Reageren?