28 januari: Zwabbertjesdag

Stichting Nelis

op 28 januari 2014 organiseert Stichting Nelis Zwabbertjesdag III, de derde werving & selectiedag voor het jeugdwerkgelegenheidsproject Nelis maakt schoon! Deze dag is bedoeld voor alle werkloze jongeren uit de regio’s Haaglanden en Leidschendam – Voorburg vanaf 17 jaar.

Nelis maakt schoon! is een werkgelegenheidsproject gericht op de schoonmaakbranche in de regio Zuid-Holland West van Stichting Nelis, en behelst een leerwerktraject dat bestaat uit een beroepsopleiding gericht op de schoonmaakbranche, een stageperiode die de deelnemers een streep vóór geeft bij toekomstige sollicitaties, en een arbeidsovereenkomst van 6 maanden na afloop van het leerwerktraject. Het leerwerktraject duurt ongeveer een half jaar. De benadering van Stichting Nelis kenmerkt zich door een intensieve coaching en derhalve een laag uitvalpercentage, en zeer coole media coverage.

Over Zwabbertjesdag III:

  • Datum: 28 januari 2014 van 09.00 tot 13.00 uur
  • Locatie: CJG Prinsenhof, Prinsenhof 4, 2263 EV Leidschendam

Deelnemers kunnen tijdens Zwabbertjesdag kunnen snuffelen aan de verschillende werkzaamheden die in de schoonmaak veelvuldig voorkomen, korte kennismakingsgesprekjes met werkgevers uit de branche, zoals: CSU, HydraGroup, Gelecon, HotelCleaningCompany, M.Bisschops & zn, Tempo Team. Bovendien kunnen zij zich aanmelden voor het leerwerktraject.

Informatie: www.stichtingnelis.nl

 

 

Reageren?