76 SVS-gediplomeerden voor SizaCollege

SVS - Caution

Zes groepen medewerkers van SizaCollege in Arnhem zijn geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken van SVS. Eind december werden de 76 geslaagden tijdens een diploma-uitreiking in het zonnetje gezet.

SVS en SizaCollege organiseerden de Basisopleiding Schoonmaken in kader van het incompany-scholingsprogramma Siza Support Schoon!. Alle schoonmaakmedewerkers kregen hiermee de kans om een vakdiploma te halen. Els Jansen, Siza-manager Service & Dienstverlening: ‘Wij zijn trots op alle deelnemers, die bewezen hebben dat Siza prima kan voldoen aan de strenge normen die in de schoonmaakbranche gesteld worden. Hier plukken wij met zijn allen voortaan de vruchten van.’

Collegialiteit en trots

Tijdens de diploma-uitreiking hielden Els Jansen en Marinus van Petegem van SizaCollege en SVS-docent John van Rijswijk een korte toespraak. Daarna werden alle deelnemers naar voren geroepen om hun diploma in ontvangst te nemen van teamleiders Nel Spaan en Dorien van de Boom. Het applaus en het gejuich van de collega’s bij het afroepen van de namen onderstreepte de ontlading, maar ook de collegialiteit en trots dat iedereen de opleiding succesvol heeft afgerond.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.sizacollege.nl

Reageren?