De vijf finalisten voor Asito Schoonmaakkracht 2014 zijn bekend

Asito

Hatice Goker, Frank Folkerts, Belgacem Chatbouri, Baiba Koliste en Agneska Fabisiak zijn doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Asito Schoonmaakkracht 2014. Op vrijdag 11 april vindt de grote finale plaats en wordt de allerbeste uit 10.000 schoonmaakkrachten gekozen.

Joost Brinkhuis, juryvoorzitter: ‘Jaarlijks kiest Asito de beste schoonmaakkracht. Uit meer dan 50 aanmeldingen zijn 17 halve finalisten gekozen. Deze week vond de halve finale plaats. Hierin werden de kandidaten beoordeeld op hun schoonmaakvaardigheden en theoretische kennis. Maar belangrijker is nog de mens achter de schoonmaakkracht. Het gaat er bij deze verkiezing niet alleen om dat je goed kunt poetsen en voldoende kennis hebt over producten, maar juist de persoonlijkheid telt mee. De beste Schoonmaakkracht is trots op zijn of haar werk, is het visitekaartje van Asito, maar ook de leukste en gezelligste collega.’

Tijdens de finale op 11 april zullen de kandidaten opnieuw een aantal opdrachten moeten uitvoeren waarna de jury een winnaar kiest. De winnaar wordt ingeschreven voor de landelijke verkiezing ‘De Beste Schoonmaker 2014’.

Informatie: www.asito.nl

Reageren?