Beercoo Schoonmaakgroep ISO-gecertificeerd

Beerco

Beercoo Schoonmaakgroep is 2014 goed begonnen. Eind januari heeft EBN Certificering geconstateerd dat de ISO 9001-, ISO 14001- en de VCA*-normen goed in de processen van het schoonmaakbedrijf uit Bergschenhoek zijn geïmplementeerd. De officiële certificaten zijn inmiddels binnen en krijgen een mooie plaats aan de muur.

Beercoo zegt altijd veel waarde te hebben gehecht aan hoge kwaliteit van haar dienstverlening en mvo. Dit is nu beloond met ISO-certificeringen en verlenging van het VCA*-certificaat. Hiermee toont Beercoo dat het aan de strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voldoet.

Al langer investeert Beercoo in het optimaliseren en automatiseren van haar processen. Met het volgen van de ISO-normen zijn ook andere facetten aangescherpt, zoals het opstellen, bewaken en evalueren van milieudoelstellingen. Manager Marketing & Communicatie Thijs van Kan zegt hierover: ‘Deze stempels van een onafhankelijke instantie tonen aan dat wij professioneel en goed georganiseerd zijn. Bestaande opdrachtgevers ervaren dit al. Nu ziet de markt het ook!’.

Informatie: www.beerco.nl 

Reageren?