Collé sluit zich aan bij huurkraan.nl

Colle - 280tj

De markt voor professionele huurkranen heeft haar plafond nog steeds niet bereikt.
Dit bewijst het Almelose All-up, dat met haar concept www.huurkraan.nl al enkele jaren uiterst succesvol is. Dit landelijke platform kent steeds meer eindgebruikers die snel en eenvoudig een professionele kraan zoeken. Collé Rental & Sales, met vestigingen in Sittard, Utrecht, Groningen en Eemshaven, is de nieuwste deelnemer aan dit landelijke platform.

Collé Rental & Sales (www.colle.eu) is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland en België en verhuurt en verkoopt machines wereldwijd. Binnen het geheel neemt de verhuurmarkt een steeds grotere plaats in. Frits Collé, directeur Collé Rental & Sales: ‘De vraag neemt fors toe; de economische situatie maakt dat onze relaties grotere investeringen nog even willen uitstellen. Dus ligt de focus op het huren.’ Om die reden zet Collé in op een topper uit het All-up programma: de Klaas aanhangerkraan van het model K21-31TSP. Volgens Ard Nijkamp, directeur van het Almelose All-up, beschikt dit nieuwe model over slimme opties voor de verhuur. ‘Automatische afstempeling, direct aangedreven hydraulische wielaandrijving en het nieuwste mastsysteem dat in- en uitschuiven onder last mogelijk maakt, typeren deze bijzondere kraan’, aldus de enthousiaste leverancier.

Frits Collé over de nieuwste investering: ‘ De afgelopen jaren is onze onderneming flink aan het uitbreiden, zowel in omvang, personeel en assortiment. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waarmee we ons kunnen onderscheiden in de markt. Deze Klaas aanhangerkraan is mobiel inzetbaar en combineert een hijsvermogen van maar liefst 1500 Kg, een haakhoogte van 31 meter, met een zijdelingse reikwijdte van 21 meter. De diverse kraantoebehoren maakt deze kraan uitermate geschikt voor diverse toepassingen in de bouw.

Naast deze Klaas aanhangerkraan levert Collé een uitgebreid assortiment op het gebied van hoogwerkers, (roterende) verreikers, grondverzet en overige bouwmachines. In haar ruim 100- jarige bestaan is Collé uitgegroeid van familiebedrijf tot een uitzonderlijke importeur en verhuurder.

Informatie: www.colle.eu / www.huurkraan.nl / www.all-up.nl

 

 

Reageren?