Teico en SVS presenteren lesboek

Teico SVS basisboek

Teico Service en SVS hebben een maatwerk lesboek ontwikkeld voor de Basisopleiding Schoonmaken. Recent kreeg de Teico-directie het eerste exemplaar overhandigd.

Teico Service vindt het van belang om haar collega’s middelen aan te reiken om optimaal te kunnen functioneren. Peter Bleeker, algemeen directeur Teico Service, vertelt: “Wij dragen bij aan veiligheid, gezondheid en geborgenheid. Het op een juiste manier verrichten van de werkzaamheden, denk hierbij aan methodiek, houding en middelen, moet ervoor zorgen dat onze collega’s met plezier hun werk verrichten. De opdrachtgever zal blij zijn met de kwaliteit en wij genieten omdat onze collega’s en opdrachtgevers tevreden zijn met wat wij aanbieden.”

Eigen SVS-/Teico-docent

Theo Verburgt, projectmanager bij Teico Service, wordt opgeleid tot erkend Teico-/SVS-docent voor de Basisopleiding Schoonmaken. “Ik houd van het enthousiasme dat ik tegenkom. Vooral bij de mensen die al langere tijd bij Teico Service werken en denken dat ze weinig meer zullen leren tijdens de Basisopleiding Schoonmaken. Na de opleiding denken ze daar toch altijd anders over”, aldus de toekomstige docent.

Partners in opleiden

Teico Service en brancheopleider SVS zijn al geruime tijd partners in het opleiden van medewerkers tot professionele schoonmakers. Teico Service streeft ernaar honderd procent van haar medewerkers te hebben laten opleiden door SVS.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.teico.nl

Reageren?