Carel Lurvink neemt Boco over

Carel Lurvink

De Enschedese groothandel Carel Lurvink heeft met ingang van 4 maart 2014 het bedrijf Boco in ’s Gravendeel (bij Hilversum) overgenomen. Deze overname betekent voor Carel Lurvink niet alleen een versterking van de landelijke dekking en service maar ook een uitbreiding van het assortiment.

Carel Lurvink is een landelijke groothandel in schoonmaak, schilder- en veiligheidsartikelen, machines, kantinebenodigdheden, kleding en verpakkingsmateriaal. Boco, eveneens een groothandel, voegt aan dit aanbod een tweetal specialismen toe: producten voor gevelreiniging en toebehoren voor de sauna- en welnessbranche. Het overgenomen bedrijf blijft met dezelfde medewerkers opereren vanaf de bestaande locatie in ’s Gravendeel. Voortaan gebeurt dat onder de vlag van Carel Lurvink. Op de landelijk centraal gelegen locatie wordt ook een volwaardige Carel Lurvink-serviceshop geopend.

Volgens Julius Lurvink, directeur van Carel Lurvink, is de overname een bewijs dat het goed gaat: ‘Niet alleen met de economie in het algemeen maar ook met ons bedrijf in het bijzonder. Nadat wij vorig jaar door een overname al voet aan de grond hadden gekregen in het noorden des lands, kunnen we onze klanten nu ook bedienen vanaf een locatie in hartje Nederland. Zo verbeteren we onze bereikbaarheid en kunnen we onze service verder optimaliseren, niet in de laatste plaats dankzij de expertise van de Boco-medewerkers.’

Informatie: www.carellurvink.nl

Reageren?