CSU en PSV verlengen samenwerking

CSU

CSU en PSV hebben een contract getekend voor de verlenging van de succesvolle samenwerking voor vier jaar. CSU blijft tot 2018 schoonmaakleverancier van PSV. Ook het sponsorcontract is tot die tijd verlengd.

‘Dat CSU al ruim 25 jaar aan PSV is verbonden, bewijst dat beide partijen perfect bij elkaar passen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat deze samenwerking wordt gecontinueerd’, aldus algemeen directeur Tiny Sanders, die samen met manager CommerciĆ«le Zaken, Service & Evenementen Ronald Kooistra aanwezig was bij de ondertekening van het contract. ‘De proactieve partnership die er is tussen CSU en PSV heeft geresulteerd dat op facilitair gebied de hospitality naar een hoger niveau is gebracht’, zegt Ronald Kooistra. CSU Directievoorzitter John van Hoof over de unieke relatie: ‘De samenwerking tussen CSU en PSV is al sinds 1988 zeer succesvol. Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Niet voor niets dus dat we de samenwerking met PSV koesteren en een nieuwe overeenkomst zijn aangegaan’

contractondertekening PSV

Van links naar rechts: Hans Megens, Districtmanager CSU / Ward Kolman, Businessunit Directeur CSU / John van Hoof, Directievoorzitter CSU/ Tiny Sanders, Algemeen Directeur PSV/ Ronald Kooistra, Manager Commerciƫle Zaken, Service & Evenementen PSV.

Informatie: www.csu.nl

Reageren?