ISS en FloraHolland verlengen overeenkomst

ISS Facility Services

ISS Facility Services en FloraHolland, een van de grootste bloemenveilingen ter wereld, hebben de al meer dan 25 jaar durende samenwerking met drie jaar verlengd, plus twee extra optiejaren.

In de komende contractperiode verzorgt ISS de schoonmaakwerkzaamheden op de vijf locaties van FloraHolland in Aalsmeer, Bleiswijk, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg. Daarnaast voert ISS specialistische veegwerkzaamheden uit op de productievloeren van FloraHolland. Nieuw is de toepassing van de Lean Six Sigma aanpak, een verbetermethode die efficiencyverhogingen combineert met het streven naar een goede en constante kwaliteit. Onderdeel hiervan is de ISS Cleaning Excellence-methodiek, een milieuvriendelijke, duurzame en ergonomisch verantwoorde manier werken, waarbij medewerkers in hun werk de meest efficiënte routing volgen.

Marcel van Witzenburg, manager faciliteiten FloraHolland Aalsmeer: ‘ISS beweegt mee met de uitdagingen waar FloraHolland voor staat. Samen met ons heeft ISS oog voor het slimmer en efficiënter inrichten van processen, waarbij onder andere kwaliteit en klanttevredenheid van belang zijn.’

Dennis Kentrop, directeur ISS Cleaning Services: ‘We zijn blij dat we onze langjarige samenwerking met FloraHolland voortzetten. We hebben gekozen voor een innovatieve benadering waardoor we onze samenwerking verder kunnen verbeteren. Dit geeft de komende jaren nog meer inhoud aan ons partnership met FloraHolland.’

Foto - ISS en FloraHolland verlengen overeenkomst

Van links naar rechts: Dennis Kentrop (Directeur ISS Cleaning Services), Maarten van Engeland (Algemeen directeur ISS Nederland), Ineke Veenstra (Manager Facilitair Management FloraHolland) en Vincent Aussems (Manager Procurement FloraHolland).

Informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?