K&S diensten kiest ook in 2014 voor opleiden via SVS

K&S SVS

Het specialistische schoonmaakbedrijf K&S Diensten uit Almere vervolgt dit jaar haar samenwerking met brancheopleider SVS. 

Samantha van der Laan, algemeen directeur bij K&S Diensten: ‘Wij vinden het belangrijk dat onze mensen gemotiveerd zijn en blijven. En dat werkt alleen als je in elkaar investeert. Een vakdiploma geeft onze medewerkers expertise en vertrouwen.’ De afgelopen jaren doorliepen de uitvoerende medewerkers van K&S Diensten dan ook bijna alle opleidingen van SVS op het gebied van glas en gevel. Het opleiden gaat dit jaar verder. ‘De samenwerking met SVS is altijd top. Er werken echt goede mensen die ons altijd goed ondersteunen en ons een hoop service bieden. Ook maakt SVS cursussen en opleidingen naar wens. Kortom een betrouwbare en eerlijke partner’, aldus Van der Laan.

Zonnepanelen reinigen

SVS ontwikkelt voor K&S Diensten momenteel een workshop omtrent het reinigen van zonnepanelen. Van der Laan licht toe: ‘Wij merken in de markt dat dit type reiniging in opkomst is en wij willen natuurlijk beslagen ten ijs komen. Het is daarom van groot belang dat onze medewerkers goed opgeleid worden, zodat opdrachtgevers weten dat wij ook hierin een professionele, betrouwbare partij zijn.’

K&S Diensten is gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. Medewerker Addy Vroom werd in 2013 de Beste Glazenwasser van Nederland, tijdens het Nederlands Kampioenschap Glazenwassen in Nieuwegein.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.ks-diensten.nl

Reageren?